Robotdoktor

ROBOTDOKTOR

Erhvervskunder

Erhvervskunder får med en robotplæneklipper en flot nyklippet plæne, hvor der ikke ligger afklippet græs, som i gamle dage. Græsplænen er hver dag præsentabel for kunder og andre besøgende.

Rigtig mange virksomheder har i de senere år set fordelen med en robotplæneklipper til at opnå en flot plæne, og spare på budgettet til græsklipningen. Medarbejdere får frigivet mere tid til andre arbejdsopgaver, hvilket bidrager til øget indtjening, og græsset bliver klippet under ferie og sygdom.

Der er meget forskel på robotplæneklippere, og man skal huske at vælge en med den rette batteristørrelse i forhold til plænens udformning, størrelse og beskaffenhed. Er der eksempelvis smalle passager, skråninger, hegn, nedfaldne grene osv., så kan vi rådgive jer om køb af den mest egnede robotplæneklipper. 

Det vigtigste er, at I får den rigtige robotplæneklipper fra starten, for det er ikke altid en lille investering.

Står I for at skulle anskaffe en eller flere robotplæneklippere, så kontakt os på 23868955 og få gratis rådgivning eller besøg i forbindelse med køb og installering.

Vores erhvervskunder vælger typisk en serviceaftale. Udover at græsset løbende bliver slået af en eller flere robotplæneklippere, så indeholder vores serviceaftaler afhentning i efteråret og levering i foråret. På Robotdoktors værksteder bliver robotplæneklippere rengjort, serviceret og løbende opladet hen over vinteren, så de er fuldt køreklare når sæsonen starter igen.

Robotdoktor rådgiver erhvervskunder i det meste af landet både over telefon, og ON-SITE med besøg af en af vores servicebiler.

Gratis rådgivning om køb eller få en serviceaftale med Robotdoktor.dk