Robotdoktor

ROBOTDOKTOR

Private

Stiga robotplæneklipper

Flere og flere private får installeret en robotplæneklipper, og slipper dermed for at klippe græs og hente benzin på tanken.

Vi hører også fra flere og flere kunder, at de har fået el-bil og derfor også ønsker en robotplæneklipper, for at passe på miljøet.

Du får frigivet mere tid til andre arbejdsopgaver når du ikke skal tænke på at hente benzin på tanken og selv gå og klippe plænen. Græsset bliver klippet flot og der ligger ikke striber af afklippet græs rundt på plænen, giver et flot indtryk af din ejendom.

Der er meget forskel på robotplæneklippere, og man skal huske at vælge en med den rette batteristørrelse i forhold til plænens udformning, størrelse og beskaffenhed. Er der eksempelvis smalle passager, skråninger, hegn, nedfaldne grene osv., så kan vi rådgive jer om køb af den mest egnede robotplæneklipper. 

Det vigtigste er, at I får den rigtige robotplæneklipper fra starten, for det er ikke altid en lille investering.

Vi tilbyder også hos Robotdoktor at tegne en serviceaftale med eller uden vinteropbevaring, så din robotplæneklipper altid er klar til foråret.

Med Robotdoktors nye afdelinger i Horsens og på Midtsjælland kan vi nu servicere det meste af landet med nye modeller og robotplæneklipperservice.

Står I for at skulle anskaffe en eller flere robotplæneklippere, så kontakt os på 23868955 og få gratis rådgivning eller besøg i forbindelse med køb og installering.

Skal du købe en robotplæneklipper eller have en serviceaftale